1. Iš pradžių tešlai sviestą išlydome bei sumaišome su cukrumi. Tuomet sudedame kiaušinių trynius, supilame vanilės ekstraktą, suberiame druską bei gerai išmaišome. Po to pamažu suberiame miltus bei dar kartą išmaišome. Gautą tešlą padaliname pusiau bei suformuojame du pailgus ritinėlius. Juos suvyniojame į maistinę plėvelę bei laikome šaldytuve maždaug pusvalandį.
2. Vėliau išimame, supjaustome maždaug 15 milimetrų storio gabaliukais bei kepame maždaug 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, kol dailiai apskrus.
Reklama
3. Visus glajui nurodytus ingredientus sumaišome tarpusavyje. Atvėsusius sausainius merkiame į glajų bei leidžiame sustingti prieš patiekdamos. Mėgaujamės!
4. Rekomendacija: Daugiau sausainių receptų rasite: Sausainiai.