"Dalgona" sūrio desertas

2020-07-03 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

"Dalgona" sūrio desertas
Viskas šiame deserto gaminime taip paprasta, taip elementaru ir užima itin mažai laiko. Bet šiuo nuostabiu desertu tikrai nėra gėda pavaišinti ir labai išrankų svečią. Žinoma tik tokį, kuris mėgsta kavą.

Toks desertas yra pagaminamas vos per kelias minutes, o ant viršaus uždėsime "Dalgona" kavos kremą.

Taigi, labai kviečiu visus kavos mylėtojus pasigaminti šį desertą ir pasilepinti.

Ingredientai

    • maskarponės sūris: 100 gramų
    • plakamoji grietinėlė: 100 mililitrų
    • tarkuotas baltas šokoladas: 1 šaukštelio
    • sausainiai: 3
    • tirpi kava: 1 šaukšto
    • cukrus: 1 šaukšto
    • šiltas vanduo: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sausainius sulaužykite iki smulkių gabaliukų ir padalinkite po lygiai į dvi stiklines.
  2. 2. Tuomet maskarponę, plakamąją grietinėlę ir sutarkuotą šokoladą išplakite iki standumo.
  3. Reklama
  4. 3. Tada dėkite ant sulaužytų sausainių.
  5. 4. Po to tirpios kavos granules, cukrų ir vandenį suplakite su mikseriu iki tiršto kremo konsistencijos maždaug 2 minutes.
  6. 5. Uždėkite šaukštu kavos kremo ant deserto. Štai ir viskas. Lepinkitės!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.
Beatos kokosinis varškės pudingas
(1)