Dietinė užkepėlė iš kopūsto su kiaušiniais – ideali ir sveika vakarienė

2019-08-14 Autorius Karolina Puodžiūtė

Dietinė užkepėlė iš kopūsto su kiaušiniais – ideali ir sveika vakarienė

Ingredientai

    • pilno grūdo miltų: 160 gramų
    • kopūstų: 500 gramų
    • kiaušinių: 4
    • grietinės: 160 gramų
    • sezamų: 100 gramų
    • žalumynų: pagal skonį
    • kepimo miltelių: 10 gramų
    • druskos: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių supjaustykite kopūstą plonomis juostelėmis.
  2. 2. Tuomet susmulkinkite žalumynus bei sumaišykite su kopūstu.
  3. Reklama
  4. 3. Užpilas: Sumaišykite kiaušinius, grietinę, miltus, druską, kepimo miltelius bei prieskonius tarpusavyje.
  5. 4. Po to ištepkite formą su sviestu bei šiek tiek pabarstykite miltais ar džiuvėsiais.
  6. 5. Dėkite kopūstą bei užpilkite kiaušinių ir grietinės mišiniu, apibarstykite sezamo sėklomis.
  7. 6. Kepkite užkepėlę iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį.
  8. 7. Patiekite ir skanaukite!

Nijolė

Skanus pyragas.Verta gaminti ir svečius vaišinti.
Atsakyti

Gražina

Skanu labai, bet kopūstą aš apviriau. Pabandyti verta
Atsakyti

Mėja

Visiškai neskanus! Iskepiau ir išmečiau! Viską dėjau pagal receptūrą, gavosi kietas, sausas, sprangus. Tešlos gabalas.. Net šuo neėstu..
Atsakyti

Rasa

Man skaniau su brokoliais arba su žiediniais kopūstais
Atsakyti

Babce

Gal geriau balandėliai
Atsakyti

Onutė

Ne, tikrai nedarau kas parašyta, bandau viską pati ir darau iš visko kas tarpusavyje dera, žalias kopūstas jis neiškeps sutrokš ir liks kietas, brokolius truputį apverdu, skanu tikrai.
Atsakyti
Veganiškas indiškas tofu karis - troškinys (Butter Masala)
(2)
Šiltos daržovių ir lęšių salotos
(3)
Avinžirnių salotos su marinuotais agurkėliais
(1)