1. Pradžioje kiaušinius su vaniliniu cukrumi išplakame iki purios masės (maišytuvo pagalba), beriame druską, dedame bananus (sutrintus su šakute iki tyrelės), pilame lydytą medų, aliejų, viską gerai išmaišome. Beriame dribsnių miltus, sumaišytus su kvietiniais miltais bei kepimo milteliais, išmaišome iki vientisos masės. Dedame tešlą į kepimo indą, išklotą su kepimo popieriumi. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių.
2. Tuomet atvėsusį biskvitą padaliname į dvi dalis. Gausiai palaistome arbatos bei citrinos mišiniu.
3. Tada į varškę beriame smulkiai supjaustytas datules, vanilinį cukrų, dedame grietinę, pilame lydytą medų, viską sutriname trintuvu.
4. Ant pirmos biskvito dalies dedame pusę varškės masės bei uždedame 1,5 apelsino (supjaustytą kvadratėliais). Po to ant viršaus uždedame kitą biskvito dalį, dedame likusią varškės masę, aptepame viršų bei šonus, puošiame likusiais apelsinais. Dedame į šaldytuvą bei palaikome per naktį. Skanaujame!