Duona be miltų ir be mielių - viską sumaišome ir kepame, jokio kildinimo!

2019-09-30 Autorius Low Carb Lietuva

Duona be miltų ir be mielių - viską sumaišome ir kepame, jokio kildinimo!
Jau tikrai ne pirmą kartą kepu low carb duoną, bet ši duona yra ypatinga tuo, kad joje aš naudoju kokosų aliejų. Gaunasi labai gardi, trapi ir kokosu kvepianti duona. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • kiaušiniai: 4 (lengvai išplakame)
    • grietinė: 0,5 indelio
    • "Cocosa" kokosų aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
    • sezamo sėklos: 45 gramų
    • kviečių sėlenos: 60 gramų
    • saulegrąžų gemalai: 50 gramų
    • linų sėmenys: 45 gramų
    • druska: 0,5 arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišome visus ingredientus dubenyje tarpusavyje.
  2. 2. Tuomet supilame tešlą į mažą, kepimo popieriumi išklotą duonos formą.
  3. duona be miltų ir be mielių prieš kepimą
    Reklama
  4. 3. Tada kepame orkaitės vidurinėje lentynoje 160 laipsnių temperatūroje maždaug valandą.
  5. 4. Atvėsiname ant grotelių. Skanaujame!
  6. 5. Patarimas: Geriausia šią duoną yra laikyti šaldytuve.
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau duonos receptų rasite: Duonos receptai.
Duona be miltų ir be mielių - viską sumaišome ir kepame, jokio kildinimo!
Kukurūzų duona
(1)
Ruginė duonytė su raugu
(4)