Man tikrai nereikia jokios ypatingos progos, kad iškepčiau skanų obuolių pyragą. Nereikia net savaitgalio sulaukti. Kepu dažniausiai, kai tik internete atrandu kokį patinkantį receptą, arba ieškau idėjų knygose, žurnaluose, senuose užrašuose, jeigu užsimanau ko nors ypatingo.
Šiandien nusprendžiau susitvarkyti savo išsaugotas nuorodas į receptus. Jų tiek daug, kad jau pati nesusigaudžiau ką ir kada jau gaminau. Akys užkliuvo už jau senokai pastebėtos obuolių duonos. Šaldytuve gulėjo visi reikalingi produktai, o pintinėlėje buvo likę keli paskutiniai obuoliai iš tėvų sodo, kurie jau prašėsi būti sukepti, arba sudoroti kaip nors kitaip. Užtrukau gal apie 10 minučių, kol paruošiau tešlą ir pašoviau į orkaitę kepti. Po to įsipyliau stiklinę pieno ir paragavau. Tikrai skanu. Mielai pavaišinsiu svečius, kurie trumpam užbėgs atsipūsti po dienos darbų. Drąsiai rekomenduoju tai padaryti ir Jums jau šiandien. :)