Šį kartą tęsiame nuostabias kulinarines keliones. Į dar vieną šalį, kurią jau vėl norėčiau aplankyti. Esu kelis kartus buvusi Gruzijoje, tad galiu teigti, kad ši duona visai tokia pati kaip Gruzijoje. Ji gaunasi itin soti, tiks vakarienei arba kaip karštas užkandis prie alaus bokalo arba taurės vyno. Gyvenant Lietuvoje, ilgai galvojau ir ieškojau kuom būtų galima pakeisti gruzinišką sūrį suluguni, nes jo sunku nusipirkti, arba aš neradau. Aišku jeigu yra laiko, galima pasigaminti pagal
naminio suluginio receptą. Kadangi tai yra gana sūrus baltas karvės pieno sūris, tai sugalvojau, kad jį tinka pakeisti mozarella bei ricotta mišiniu. Dar galvoju tinka į šį rinkinį ir feta sūris, bet aš jo nedėjau.
Taigi gavosi idealiai, pamėginkite pasigaminkite ir Jūs jau šiandien!