Eglutė iš sluoksniuotos tešlos

2017-10-17 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Eglutė iš sluoksniuotos tešlos

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje tešla turi atšilti iki kambario temperatūros. Tada peiliu išpjauname dvi vienodas eglutes.
  2. 2. Po to vieną išpjautą eglutę su kepimo popieriumi dedame ant kepimo skardos, eglutės viršų ištepame su "Nutella" bei pabarstome cinamonu, ant viršaus uždedame kitą eglutę. Tuomet išpjauname eglutės šakas bei jas susukame.
  3. Reklama
  4. 3. Eglutės viršų aptepame kiaušinio plakiniu bei papuošiame pagal savo fantaziją.
  5. 4. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15–17 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaujame!
Eglutė iš sluoksniuotos tešlos
Eglutė iš sluoksniuotos tešlos
Eglutė iš sluoksniuotos tešlos
Recepto autorius Rasos virtuvės užrašai
Sveiki avokado ir kivi pyragaičiai
(9)