1. Jei kopūstai labai rūgštūs, nuplauname, pridedame stambiai tarkuotą morką, užpilame vandens, kad apsemtų mūsų turinį puode. Sudedame ėrienos šonkauliukus ant kopūstų, suberiame smulkintą pakepintą svogūną, slyvas, prieskonius ir šaukštą taukų. Greitpuodį uždengiame ir statome ant ugnies 30 min.
2. Nuoriname, kaičiame keptuvę, dedame likusius taukus, sudedame kepimui ėrieną. Pati mėsytė jau labai minkšta, atsargiai vartome, kad apskrustų abu šonai. Toliau atvirame puode 30 minučių kepame kopūstus, kol gražia paruduos.
3. Į keptuvę supilame vandenyje tirpintus miltus, riebaluose pakepiname kol sutirštėja. Į stalą tiekiame su keptomis ar virtomis bulvėmis. Skanaus.