1. Pradžioje kopūstą nuplauname, supjaustome žiedynais, sudedame į padruskintą verdantį vandenį, uždengiame bei paliekame apie 7 minutes pastovėti. Nevirti!
2. Po to nupilame vandenį bei nuvarviname.
Reklama
3. Tuomet svogūną su česnaku supjaustome bei trumpai apkepame keptuvėje, po to sudedame faršą, druską, pipirus, paprikos miltelius, petražoles bei pakepame maždaug 7 minutes.
4. Tada kepimo formą išklojame su kepimo popieriumi.
5. Sudedame faršą, užberiame 125 gramus tarkuotos mocarelos, ant jos užpilame kiaušinį, išplaktą su grietine, po to sudedame kopūsto žiedynus, šiek tiek paspaudžiame rankomis bei užbarstome likusia mocarela.
6. Galiausiai kepame iki 190-200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-35 minutes. Skanaus!