5. Atskirai gerai permaišykite varškę, kiaušinius, citrinos sultis, 2 šaukštus ananasų sulčių ir lydytą sviestą. Viską kartu gerai išmaišykite. Čia puikiai tinka ir maišytuvas.
6. Tešlą paskleiskite į kepimo formą išteptą riebalais bei išdėliokite ananaso griežinėlius.
7. Į ananaso viduriukus ir į tarpelius tarp ananasų dėkite konservuotas trešnes.
8. Kepkite maždaug 1 valandą. Pyragą atvėsinkite.
9. Pasiruoškite želė iš skysčio nuo ananasų, cukraus ir tortų želė pagal nurodymus ant pakelio.
10. Atvėsinkite ir užpilkite ant pyrago. Man skaniausias palaikytas šaldytuve per naktį. Mėgaukitės!
11. Rekomendacija: Daugiau ananasų pyragų receptų rasite: Ananasų pyragai.