1. Iš pradžių želatiną užpilame su 50 mililitrų sulčių bei paliekame išbrinkti.
2. Tuomet mangus nulupame, išimame kaulukius bei supjaustome, apšlakstome citrinos sultimis bei sutriname elektriniu trintuvu.
Reklama
3. Tada likusias sultis sumaišome su trintais mangais bei, vis maišydamos, kaitiname, kol pradės virti. Nuimame nuo ugnies bei įmaišome susmulkintą šokoladą, kad ištirptų.
4. Po to dedame brinkintą želatiną bei maišome, kol ištirps. Paliekame pravėsti.
5. Atvėsusią mangų tyrę išplakame su jogurtu. Paragaujame, jei atrodo, kad trūksta saldumo, dedame cukraus pudros.
6. Biskvitą pjauname į tris dalis. Vieną dalį tepame kremu, dedame antrą dalį, vėl tepame kremu, dedame trečią.
7. Viršų bei šonus ištepame likusiu kremu ir paliekame šaldytuve bent kelioms valandoms.
8. Papuošiame pagal savo norus ir fantaziją! Skanaujame!
9. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai.