Greitos bandelės su aguonų įdaru

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Greitos bandelės su aguonų įdaru

Ingredientai

    • šaldytos sluoksniuotos tešlos: 1 pakelio
    • aguonų: 300 gramų
    • cukraus pudros: 5 šaukštų
    • sviesto: 50 gramų
    • razinų: 1 puodelio
    • kiaušinių: 1

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje aguonas bei atskirai razinas užpilame su karštu vandeniu ir paliekame kol atvės. Nusunkiame. Į aguonas sudedame minkštą sviestą, cukraus pudrą bei sutriname su elektriniu trintuvu. Suberiame razinas bei išmaišome.
  2. 2. Tuomet atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočiojame iki 0,5 centimetro storio bei padaliname į tris juostas. Į kiekvienos juostos vidurį sudedame po juostą aguonų mišinio bei sulenkiame pusiau (turėtų gautis įdaryti tešlos cilindrai).
  3. Reklama
  4. 3. Tada supjaustome 3-4 centimetrų storio bandelėmis, jas sudedame ant kepimo popieriumi ištiestos skardos bei aptepame kiaušinio plakiniu. Galiausiai kepkame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 minutes. Skanaujame!