Grietininis persikų pyragas

2018-05-04 Autorius Miss Baklažan

Grietininis persikų pyragas

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • persikai: 4
    • miltai: 200 gramų
    • druska: žiupsnelio
    • sviestas: 6 šaukštelių
    • vanduo: 6 šaukštų
    • grietinė: 450 gramų
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 150 gramų
    • vanilės ekstraktas: 1 šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kartu sumaišome 160 gramų miltų, druską, sviestą ir vandenį. Išminkome tešlą bei laikome šaldytuve maždaug pusvalandį.
  2. 2. Tuomet kitame dubenyje, sumaišome grietinę, kiaušinius, cukrų, 40 gramų miltų bei vanilės ekstraktą.
  3. Reklama
  4. 3. Tada iškočiojame iš šaldytuvo išimtą tešlą bei dedame į kepimo indą. Ant pagrindo išklojame susmulkintus persikus.
  5. 4. Po to ant viršaus sukrečiame gautą grietinės kremą bei kepame maždaug 40 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, kol dailiai apskrus. Skanaujame!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau persikų pyragų receptų rasite: Persikų pyragai.
Pyragas su obuolių rožytėmis ir migdoliniu pagrindu
(1)