Įdaryti vištienos kepsneliai su sūriu ir petražolėmis

2018-01-19 Autorius Ką valgyti?

Įdaryti vištienos kepsneliai su sūriu ir petražolėmis

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės: 4 (nedidelės)
    • kiaušiniai: 2
    • džiūvėsėliai: 100 gramų
    • sūris: 200 gramų
    • česnakas: 1 skiltelės
    • petražolės
    • graikiniai riešutai: 1 saujelės
    • sviestas: 2 šaukštų
    • aliejus
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių įdarui smulkiai sutarkuokite sūrį bei sumaišulote su kapotomis petražolėmis, sutraiškytu česnaku ir graikiniais riešutais.
  2. 2. Tuomet įpjaukite vištienos krūtinėles išilgai, kad gautųsi kaip kišenėlė. Įtrinkite mėsytę su druska bei pipirais. Į vidų dėkite po gabaliuką sviesto bei pasigaminto įdaro. Kepsnelius labai gerai persmeikite dantų krapštukais, kad neišbėgtų įdaras.
  3. 3. Po to kelis kartus apvoliokite kepsnelius kiaušinio plakinyje bei džiūvėsėliuose. Iš abiejų pusių apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.
  4. 4. Patiekite su virtais ryžiais bei šviežių daržovių salotomis (ar tiesiog šviežiomis daržovėmis). Skanaukite!
  5. 5. Pastebėjimas: Graikinius riešutus galite keisti pakepintais pievagrybiais bei svogūnais ar špinatais, ananasais ir atrasti visiškai naujų nepatirtų skonių.
Lietinių keksiukai su vištienos ir daržovių įdaru
(3)