1. Pradžioje pasiruošiame ketvirčius. Atsargiai atskiriame odą nuo mėsos, bet nenuimame. Išimame kaulą, palikdamos tik jo patį galiuką.
2. Tuomet išimtą mėsą sumalame. Morką supjaustome plonais šiaudeliais, o svogūną smulkiais kubeliais. Morką bei svogūną truputį apkepame, kad suminkštėtų. Po to supjaustome mažais kubeliais pievagrybius (jie mėsai neleis išsausėti). Mėsą sumaišome su apkeptomis daržovėmis bei pievagrybiais. Dedame druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišome.
Reklama
3. Tada vištienos odeles prikemšame pasiruoštu įdaru, įdedame po kelias slyvas (jei mėgstate) bei susiūname siūlu, kad bekepant įdaras neiškristų. Iškepus, itin lengvai siūlas išsitraukia.
4. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros bei kepame maždaug 35-40 minučių, kol gražiai apskrus. Labai gardu valgyti su salierų kotų salotomis.