Įdarytos paprikos su vištiena, morkomis ir pievagrybiais

2024-04-05 Autorius WorldRecipes.lt

Įdarytos paprikos su vištiena, morkomis ir pievagrybiais
Jau rodžiau variantą kaip įdaryti paprikas su faršu, ryžiais, morkomis ir sūriu, kurį Jūs labai išgyrėte. O šiandien noriu parodyti dar vieną variantą, kaip galima jas labai skaniai paruošti. Ar esate bandę jas įdaryti vištienos kubeliais, morkomis ir pievagrybiais? Jei ne, tai šis variantas tikrai vertas Jūsų dėmesio. Šį receptą atradau praėjusią savaitę ir nusprendžiau išmėginti. Taip patiko, kad jau gaminau du kartus ir tikrai gaminsiu ateityje. Paruošimas nėra sunkus, o galutinis rezultatas pranoksta lūkesčius. Labai rekomenduoju, pasigaminame jau dabar! :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • paprikos: 4-5
    • vištienos file: 1
    • svogūnų laiškų stiebeliai: kelių
    • svogūnai: 1
    • morkos: 1
    • pievagrybiai: 4
    • vanduo: 0,5 litro (arba sultinys)
    • grietinė: 3 šaukštų
    • pomidorų pasta: 5 šaukštų (3 šaukštai padažui, 2 šaukštai įdarui)
    • prieskoniai: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje nupjauname paprikų viršūnėles, išvalome sėklas.
  2. 2. Vištienos file susmulkiname nedideliais kubeliais.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet svogūną, pievagrybius susmulkiname, morką sutarkuojame, svogūnų laiškus susmulkiname bei apkepiname aliejuje.
  5. 4. Tada į daržovių bei pievagrybių įdarą dedame 2 šaukštus pomidorų pastos, file, beriame prieskonius bei gerai išmaišome.
  6. 5. Po to įdaru įdarome paprikas, dedame į puodą, užpilame vandeniu arba sultiniu bei troškiname maždaug 30 minučių.
  7. 6. Likus 5 minutėms iki pabaigos, dedame grietinę, pomidorų pastą bei išmaišius dar patroškiname. Skanaujame!
Vištienos salotos (mišrainė) su obuoliu
(3)
Vištienos slėgtainis
(3)
Kreminė vištiena su grybais
(5)