Iš pirmo žvilgsnio šie vištienos kepsneliai pasirodyt gana paprasti, bet galiu garantuoti, kad taip nėra. Majonezas kartu su saulėje džiovintais pomidorais padaro stebuklus ir pakelia juos į visai naują lygį. Tikrai rekomenduoju pamėginti.
Man asmeniškai tokius kepsnelius skaniausia patiekti su virtais ryžiais ir šviežių daržovių salotomis, bet galite rinktis ir savo mėgstamą garnyrą.
1. Iš pradžių dubenyje išplakame kiaušinį, krakmolą ir majonezą. Pagardiname druska, juodaisiais pipirais bei sudedame šviežias žoleles ir smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus.
2. Tuomet vištienos krūtinėlę supjaustome smulkiais kubeliais.
Reklama
3. Dedame į dubenį bei gerai išmaišome. Būtų geriausia, kad bent 60 minučių masė pastovėtų.
4. Po to kepame keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies iš abiejų pusių, kol dailiai apskrus.