Įdarytos Tex Mex paprikos su malta mėsa, grietinėlės padažu ir sūriu

2024-03-13 Autorius Santa Maria LT

Įdarytos Tex Mex paprikos su malta mėsa, grietinėlės padažu ir sūriu
Labai subtiliai aštraus skonio įdarytos paprikos su malta mėsa (aš naudojau jautieną, bet tinka ir kiauliena arba vištiena ar net kalakutiena). Apibarstome paprikas traškiais kukurūzų traškučiais bei patiekiame su šviežiomis salotomis - nuostabus patiekalas pagamintas!

Beje, šį patiekalą labiausiai mėgstu dėl to, kad kai pasakau, jog jį gaminsiu, tai neatsiranda nei vieno prieštaraujančio. O mūsų šeimoje su vaikais net 5 asmenys, tai dažniausiai atsiranda bent vienas, kuris nori ko nors kito. O šį patiekalą yra pamėgę visi ir visi labai laimingi jį skanauja. Tad būtinai išmėginkite ir Jūs. :)

Ingredientai

    • "Santa Maria Tortilla Chips Cheese": pagal skonį
    • "Santa Maria Taco Spice Mix" 1 pakelio
    • "Santa Maria Taco Sauce Hot": 1 indelio
    • malta jautiena: 400 gramų
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto
    • vanduo: 100 mililitrų
    • saldžiosios paprikos: 4
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • tarkuotas sūris: 100 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pakepiname maltą mėsą aliejuje, užberiame Taco prieskonių ir užpilame vandens.
  2. 2. Maišome ir neuždengę kepame maždaug 5-10 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Po to paprikas perpjauname perpus ir išgramdome sėklas.
  5. 4. Įdarome paprikas iškepta mėsa.
  6. 5. Tada sumaišome grietinėlę ir Taco padažą.
  7. 6. Gautą mišinį užtepame ant mėsos įdaro, apibarstome sutarkuotu sūriu ir trintais kukurūzų traškučiais.
  8. 7. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
  9. orkaitė įkaitinta iki 200 laipsnių temperatūros
  10. 8. Kepame orkaitėje maždaug 7-10 minučių. Skanaujame!
Kiaulienos - grybų maltinukai
(11)
Įdaryta cukinija su mėsa ir voveraitėmis
(1)