Mano virtuvėje vis aktyviau pradėjo garuoti greitpuodis. Nežinau, kiek laiko jis prastovėjo, kol patį pirmą kartą išdrįsau išmėginti ir tada supratau, kiek daug jame yra naudos! Pirmiausia, tai tauposi energija (kas nemėgsta sutaupyti, be jokių pastangų?). Antra priežastis, maistas yra pagaminamas bene dvigubai greičiau, nei mums įprastu būdų. Be to, greitpuodyje pagamintas maistas yra laikomas sveiku maistu. Beje, skonis taip pat yra ypatingas!
Mano šeima labai mėgsta skaniai bei šviežiai valgyti. O kadangi gyvenimas labai skuba, ne visada yra daug laiko sukinėtis virtuvėje ir gaminti keletą valandų kasdien, todėl greitpuodis tampa tikrų tikriausiu išsigelbėjimu. Kartais net iš darbo, grįžtu namo papietauti, tokiu atveju, iš vakaro susiruošiu produktus, grįžusi tik sudedu į puodą ir per maždaug valandą spėjame viską padaryti.
Kodėl aš taip ilgai laikiau neįdarbinusi šio aparato. Beje naudotis juo itin paprasta. Esmė - tik gerai uždaryti dangtį ir viskas! O dabar bėgam gaminti nuostabaus jautienos troškinio su daržovėmis greitpuodyje.
Jurga
Atsakyti