Jautienos troškinys su lęšiais, konservuotais pomidorais ir pomidorų tyre

2023-09-13 Autorius Kviečiu į virtuvę

Jautienos troškinys su lęšiais, konservuotais pomidorais ir pomidorų tyre
Nors jautiena ir nėra labai dažnas svečias mūsų virtuvėje palyginus su kiauliena ar vištiena, bet atradus šį skanų receptą, esu labai tikrai, kad jautienos pirksime dažniau. Toks jautienos troškinys tikrai nėra labai sunkiai paruošiamas, tačiau visi ingredientai puikiai "sužaidžia" tarpusavyje ir sukuria vieną nuostabų patiekalą. Drąsiai rekomenduoju išmėginti. Esu tikra, kad įtrauksite į savo mėgstamiausių sąrašą. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių svogūną ir česnaką pasmulkinkite. Juos pakepinkite aliejuje.
  2. 2. Tuomet sudėkite jautienos faršą ir kepinkite, kol jis apskrunda.
  3. Reklama
  4. 3. Supilkite konservuotus pomidorus ir patroškinkite maždaug 10 minučių.
  5. 4. Tada suberkite virtus lęšius, druską, pipirus, papriką ir cukrų, supilkite pomidorų tyrę. Ugnį sumažinkite ir troškinkite dar maždaug pusvalandį.
  6. 5. Tortiliją supjaustykite trikampėliais. Sudėkite į kepimo skardą.
  7. 6. Pabarstykite druska ir apšlakstykite aliejumi. Dėkite kepti į įkaitintą iki 190 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 5 minutėms.
  8. 7. Po to troškinį dėkite į dubenėlius, pabarstykite sūriu, petražolėmis ir valgykite su tortilijų traškučiais. Skanaus!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau jautienos troškinių receptų rasite: Jautienos troškiniai.
Jautienos troškinys su lęšiais, konservuotais pomidorais ir pomidorų tyre
Troškinys: Avinžirniai ir vištiena kario padaže
(5)
Triušienos troškinys raudonajame vyne
(4)