Jogurtiniai lietiniai

2019-03-07 Autorius Taip norėjau

Jogurtiniai lietiniai

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 0,25 stiklinės (1 stiklinė - 250 mililitrų)
    • aliejus: 0,25 stiklinės
    • natūralus pasukų jogurtas: 2 stiklinių
    • miltai: 2 stiklinių
    • vanduo: 200 mililitrų
    • druska: žiupsnelio
    • soda: trečdalio arbatinio šaukštelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius suplakite su cukrumi bei druska, pilkite jogurtą ir sodą, plakite, pilkite miltus, plakite. Po to įmaišykite aliejų bei vandenį. Palikite pastovėti maždaug 15-20 minučių.
  2. 2. Po to keptuvę įkaitinkite, šiek tiek patepkite aliejumi bei kepkite lietinius iš abiejų pusių. Patiekite ir skanaukite!
  3. 3. Pastebėjimas: Gavo nerealiai gardūs blyneliai. Mes šį kartą pasirinkome valgyti su obuoliene.
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietiniai.

Lilija

Paprasta, greita, o svarbiausia tikrai skanu - purūs ir minkštučiai blynukai. Ačiū už receptą!
Atsakyti
Purūs kefyro blynai su medumi
(1)