1. Pirmiausia kalakutienos faršą sudėkite į indą. Supjaustykite česnakus bei svogūnus, morkas sutarkuokite. Tada į keptuvę sudėkite morkas, įpilkite šiek tiek aliejaus, sudėkite svogūnus, česnakus bei viską pakepinkite maždaug keletą minučių.
2. Tuomet į indą su mėsa įmuškite du kiaušinius, įberkite pagal savo skonį druskos, pipirų, čiobrelių, sudėkite krakmolą, pakepintas morkas su svogūnais bei česnakais. Viską išminkykite rankomis.
3. Po to iš mėsos formuokite kūgį – dėkite mėsą nedideliais gabaliukais. Dėkite į įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug 40–50 minučių.
4. Tuo tarpu atšildykite šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą. Iškočiokite bei supjaustykite juostelėmis.
5. Išimkite iškepusią mėsą bei šiek tiek atvėsinkite. Apsukite sluoksniuota tešla bei vietomis ją prismaigstykite dantų krapštukais – ant jų vėliau, kai iškeps, dėsite daržovių.
6. Plaktu kiaušinio baltymu ištepkite tešlą bei dėkite mėsą kepti dar apie 20 minučių. Kai iškeps, puoškite pagal savo fantaziją. Skanaukite!