vanilinis cukrus: 2 šaukštelių (arba poros lašų vanilės esencijos)
kepimo milteliai: 2 šaukštelių
Recepto paruošimas
1. Traškus paviršius: Visus nurodytus ingredientus trinkite tarp pirštų kol gausis trupiniai. Juos dėkite į šaldytuvą, kol pasigaminsite pagrindinę tešlą.
2. Pagrindinė tešla: Rududu išsukite su sviestu bei tryniais (kombainu arba mikseriu su peiliu). Tada sudėkite miltus su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi (arba vanilės esencija). Išplakite baltymus bei įmaišykite į tešlą per du kartus.
Reklama
3. Po to į kepimo formą pilkite tešlą, ant jos užbarstykite pasiruoštus trupinius iš šaldytuvo bei kepkite maždaug 30-35 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Mėgaukitės:)
4. Rekomendacija: Daugiau karamelinių pyragų receptų rasite: Karameliniai pyragai.