Kavos - karameliniai keksiukai

2019-06-07 Autorius Taip norėjau

Kavos - karameliniai keksiukai

Ingredientai

    • kefyras: 1 stiklinytės (stiklinytė - 125 mililitrų)
    • cukrus: 1,5 stiklinytės
    • aliejus: nepilnos stiklinytės
    • kiaušiniai: 2
    • miltai: 3 stiklinyčių
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių su kaupu
    Priedai:
    • tirpi kava: 3 arbatinių šaukštelių
    • kokoso drožlės: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius suplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, pilkite kefyrą ir aliejų, suplakite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, įmaišykite kokoso drožles bei tirpią kavą ir berkite į tešlą, gerai išmaišykite.
  2. 2. Tuomet į keksiukų formą dėkite popierines formeles, pilkite po pusę formelės tešlos, nes keksiukai labai kyla. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 minutes. Tikrinkite mediniu pagaliuku, jis turi likti sausas. Lepinkitės!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Žemiau nuotraukoje tie patys keksiukai, tik dar į juos įmaišyta porą saujų džiovintų spanguolių.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.
Kavos - karameliniai keksiukai
Keksiukai su graikišku jogurtu ir šilauogėmis
(1)
Avižinių dribsnių ir morkų keksiukai
(1)