4. Tuomet dubenyje suplakite kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, įmaišykite išlydytą atvėsintą margariną ir pieną, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska.
5. Po to į keksiukų kepimo skardą išdėliokite popierines keksiukų formeles, dėkite po šaukštą tešlos, tuomet į viduriuką po vieną arbatinį šaukštelį su kaupu rabarbarų.
6. Ant viršaus vėl paskirstykite likusią tešlą.
7. Į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę dėkite keksiukus ir kepkite maždaug 30-35 minutes. Tikrinkite mediniu pagaliuku, įkištas ir ištrauktas, jis turi būti sausas.
8. Atvėsinkite ant grotelių ir apibarstykite miltiniu cukrumi. Lepinkitės!
9. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.