Šie Helovyno tematikos keksiukai yra skanūs, drėgni, sodraus šokolado skonio su švelniu maskarponės ir grietinėlės kremu. Kremas gali būti dekoruotas oranžine spalva ir įvairiomis Helovyno figūrėlėmis, pavyzdžiui, raganų kepurėlėmis ar mažais voriukais. Tešla paruošiama iš kakavos, miltų, kepimo miltelių ir pasukų, o kiaušinių mišinys su ruduoju cukrumi suteikia keksiukams malonų, šiek tiek karamelinį skonį. Kepami nedideli keksiukai, kurie gali būti puiki detalė jūsų šventiniam stalui.
Patiekti su kremu, šie keksiukai tampa puikiu desertu Helovyno vakarėliui.
Redaktorės Vaidos komentaras - svarbu pabrėžti, kad norint iškepti kuo geresnius keksiukus svarbu atkreipti dėmesį į kelis aspektus - visi ingredientai turėtų būti vienodos, kambario temperatūros. Nevalia permaišyti tešlos. Ir svarbu neperpildyti keksiukų formelių, kad tešla kepdama turėtų kur kilti neišbėgdama.