1. Iš pradžių kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki purumo.
2. Po vieną muškite kiaušinius ir po kiekvieno gerai išmaišykite.
Reklama
3. Tada įmaišykite varškę. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais bei įmaišykite į tešlą.
4. Saldainius susmulkinkite su peiliu ir įmaišykite į tešlą.
5. Antru dubliu pradėjau saldainių nebesmulkinti, o tiesiog įkišti po pusę arba po visą karvutę į vidų (į jau paruoštą kepti keksiuką). Gaunasi super:)
6. Tuomet keksiukų formą išklokite su popierinėmis formelėmis bei sukrėskite tešlą (du trečdalius keksiukų formelės tūrio).
7. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 minučių, kol gražiai pakyla ir rudai pageltonuoja. Skanaukite!
8. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.
Vaida
Smulkinti saldainių nerekomenduoju. Užteks perpjauti per pusę, kepant gražiai išsilydys ir karamelizuosis.
Atsakyti
Vaida
Atsakyti