Neseniai Jums rodžiau kaip pagaminti tobulus keksiukus su obuoliais ir traškia kokosine plutele, o šiandien noriu parodyti kiek kitokį variantą be kokoso, kuris gaunasi taip pat fantastiškai gerai. Mano vaikai šiuos keksiukus yra tiesiog įsimylėję. Drąsiai galiu visada kepti iš dvigubos normos ir vis tiek žinau, kad labai greitai bus suvalgyti. Tad galiu pasakyti tik tiek - imkite šį receptą nedvejodami. Esu visiškai tikra, kad pirštelius laižysite valgydami!
1. Iš pradžių suplakite kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki purumo.
2. Supilkite aliejų, įmaišykite miltus su kepimo milteliais.
Reklama
3. Obuolius nulupkite, ketvirčiuokite bei supjaustykite mažais griežinėliais.
4. Tuomet tešlą pilkite į keksiukų formeles, dėkite obuolius bei paviršių apibarstykite ruduoju cukrumi ir cinamonu. Aš dar šį kartą padariau traškesnę plutelę - į cukraus ir cinamono mišinį dar įdėjau vieną šaukštą miltų bei gabaliuką sviesto.
5. Po to sutryniau į trupinius bei užbarsčiau keksiukų viršų. Gavosi labai skaniai. Pasimėgaukit!
Vida
Atsakyti