Net nežinau ar įmanoma kažka nuostabesnio pagaminti Helovynui, nei keksiukus su moliūgais. Šie keksiukai gaunasi itin gardūs, su juntamu meduolių prieskoniu: cinamonu, imbieru ir gvazdikėliais. Juos gaminant pakvimpa visai namai.
Keksiukams įprastai naudoju moliūgų tyrė, kurią būnu pasigaminusi ir užsišaldžiusi iš seniau.
Šį kartą puošiau bezė kremų ir cukraus masės papuošimais.
Taip pat recepte aprašysiu ir moliūgo tyrės ir kremo gamyba, tai receptas pasirodys ilgokas, tad gali atrodyti sudėtingas, bet taip nėra. Galima tikrai jį supaprastinti ir patrumpinti, pvz kepant keksiukus be jokio kremo - jie tikrai labai skanūs ir be jo.
Jeigu ruošite įvairius papuošimus iš cukrinės masės, juos geriau gaminti kelias dienas prieš keksiukų kepima, tada jies spės apdžiūti ir uždėti ant kremo išlaikys formą.