Kepta avižinė pusryčių košė - šis šiltas avižinių dribsnių apkepas yra sveikas, lengvai paruošiamas patiekalas, tinkantis tiek pusryčiams, tiek desertui. Kiaušiniai ir jogurtas suteikia apkepui purumo bei švelnios tekstūros, o įdėtos šviežios arba šaldytos uogos – natūralaus saldumo ir gaivumo. Cinamonas praturtina skonį subtiliu prieskoniu, puikiai derančiu su švelniu avižų ir jogurto pagrindu. Kepant, apkepas įgauna auksinį atspalvį ir malonų kvapą, kviečiantį ragauti dar šiltą.
Redaktorės Vaidos komentaras - puikus pasirinkimas tiems lėtiems rytams, kai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Košė sumaišoma labai greitai, o tuomet visą darbą atlieka orkaitė. Kepta košė skaniausia dar šilta. Patiekti galima su šviežiomis uogomis, riešutais ar šlakeliu medaus.