Kepta vištiena su kariu, česnaku ir pomidorų padažu

2017-10-17 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Kepta vištiena su kariu, česnaku ir pomidorų padažu
Tai labai greitas ir skanus vištienos blauzdelių receptas orkaitėje. Realaus darbo gal tik 5 minutės. Visa kita bus marinavimo laikas, po to perdėjimas į orkaitę ir iškepimas. Po sunkių dienos darbų, kai norisi skanaus naminio maisto tai pats tas.

Aš labai mėgstu šitaip vištieną užsimarinuoti ryte, o vakare grįžusi po darbo įdėti į orkaitę ir kepti. Būna labai gerai išsimarinavę.:)

Ingredientai

    • vištienos blauzdelės: 6
    • česnakas: 2-3 skiltelių
    • karis: 1 arbatinio šaukštelio
    • pomidorų padažas: 6 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje smulkiai supjaustome česnaką arba išspaudžiame bei sumaišome visus ingredientus skirtus marinatui.
  2. 2. Tuomet marinatu įtriname blauzdeles bei paliekame keletui valandų arba tiek kiek turime laiko.
  3. 3. Galiausiai kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių arba kol gražiai apskrus. Skanaujam!
  4. orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su kariu, česnaku ir pomidorų padažu
  5. 4. Pastebėjimas: YouTube radau panašų, bet tuo pačiu ir kitokį vištienos receptą su kariu (anglų kalba), kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.


Vištienos ir daržovių troškinys su voveraitėmis ir bulvėmis
(5)
Kepta vištiena su saldžiarūgščiu padažu
(1)
Grikių apkepas su vištiena ir brokoliais
(1)