Keptas jogurto tortas

2018-12-18 Autorius Violetos kambariukas

Keptas jogurto tortas

Ingredientai

    Tešlai:
    • kiaušiniai: 1
    • cukrus: 1 stiklinės
    • aliejus: dviejų trečdalių stiklinės
    • miltai: ~4 stiklinių
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio
    • kepimo milteliai: 1,5 arbatinio šaukštelio
    Kremui:
    • turkiškas jogurtas: 1 kilogramo
    • cukrus: 100 gramų
    • pienas: 1 stiklinės
    • pudingas: 1 pakelio (norimo skonio)
    • vaisiai arba uogos (pagal norą)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinį išplakite su cukrumi, kol cukrus ištirps, supilkite aliejų, išmaišykite. Tada supilkite miltus bei rankomis suminkykite tešlą. Išklokite atsidarančią kepimo formą, padengdamos dugną bei maždaug 3-4 centimetrų aukščio kraštus.
  2. 2. Tuomet visus ingredientus nurodytus kremui, išskyrus jogurtą, išplakite. Supilkite jogurtą bei išmaišykite, NEPLAKITE.
  3. 3. Po to dėkite į įkaitintą iki 160 laipsnių temperatūros orkaitę bei kepkite maždaug 60 minučių. Iš formos išimkite gerai atšaldžiusios. Skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau tortų receptų rasite: Tortai
Tortas Napoleonas su kremu
(43)
Kokosinis varškės tortas Raffaello
(1)
Šokoladinis tortas su avietėmis
(8)
Karališkas Tortas Napoleonas
(27)