1. Pradžioje plastikiniame maišelyje sumaišykite miltus, druską bei pipirus.
2. Dubenėlyje išplakite kiaušinius su 2 valgomaisiais šaukštais vandens.
3. Atskiroje lėkštėje suberkite džiūvėsėlius.
4. Tuomet gabaliukais supjaustytą vištieną sudėkite į maišelį su miltais bei gerai suplakite, kad pasidengtų mėsa miltais.
5. Po to pamirkykite kiekvieną gabalėlį kiaušinio plakinyje, apvoliokite džiūvėsėliuose bei dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aliejaus turi būti tiek, kad kepant apsemtų vištieną.
6. Kepkite, kol vištienos gabalėliai gražiai apskrus. Iškepus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų nereikalingą riebalų perteklių.
7. Skanaukite su mėgstamu garnyru!
8. Pastebėjimas: YouTube radau labai gerą ir panašų receptą (anglų kalba), kurio dar nespėjau išmėginti, bet būtinai pamėginsiu. Jeigu ir Jums būtų įdomu, tai prisegiau video savo įrašo pabaigoje.
Vilma Kriaučiūnienė
Vienas skaniausių patiekalų iš vištienos :) Tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
Vilma Kriaučiūnienė
Atsakyti
L
Atsakyti
Sudas
Atsakyti
L bozo
anciasnapis
Atsakyti