Mėsos prieskoniai: (1 - 1,5 su čiobreliais): 1 arbatinio šaukštelio druskos
Recepto paruošimas
1. Pradžioje bulves nulupame, perpjauname per vidurį bei išskobiame vidų.
2. Tuomet maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, džiuvėsėliais, prieskoniais, susmulkintu svogūnu, pasūdome.
Reklama
3. Tada išskobtas bulvių puseles pabarstome bulvių prieskoniais su žolelėmis bei paruoštu mėsos įdaru prikemšame bulvių puseles.
4. Taip paruoštas bulves sudedame į riebalais pateptą kepimo formą bei kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių.
5. Prieš kepant įdarytas bulves pridengiame folija. Skanaus!
6. Pastebėjimas: YouTube radau panašų receptą (anglų kalba), kuris patiko mūsų šeimai. Jei ir Jums būtų įdomu pasigaminti, prisegiau video įrašo pabaigoje.
Eglė
Tikrai labai geras ir paprastas receptas. Patiko ir man ir vyrui. :)
Atsakyti
Eglė
Atsakyti