Keptų kriaušių salotos su feta

Ingredientai

    • kriaušės: 3
    • fetos sūris: 100 gramų
    • saulėgrąžų sėklos: 1 šaukštelio
    • špinatų lapeliai
    Padažui:
    • alyvuogių aliejus: 60 mililitrų
    • žaliosios citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • Dižono garstyčios: 2 šaukštelių
    • skystas medus: 2 šaukštelių
    • druska: 1 žiupsnelio

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kriaušes supjaustome nedidelėmis skiltelėmis bei apkepiname keptuvėje be riebalų. Atvėsiname. Tada fetą susmulkiname. Į lėkštę dedame kriaušes, fetos sūrį, špinatų lapelius bei užberiame saulėgrąžų sėklomis.
  2. 2. Tuomet dubenėlyje išplakame aliejų su citrinos sultimis, garstyčiomis, medumi bei žiupsneliu druskos. Padažą užpilame ant salotų. Viskas. Skanaujame!
  3. Reklama
Grikių ir burokėlių salotos
(10)
Salotos su Cambozola pelėsinio sūrio padažu
(1)
Kani salad - skani krabų mišrainė kitaip
(1)
Cezario salotos su traškia vištiena
(1)