Keptuvėje kepti grybai su grietine ir bulvėmis

2020-09-10 Autorius WorldRecipes.lt

Keptuvėje kepti grybai su grietine ir bulvėmis
Ar žinote tokį klasikinį patiekalą bulvės su grybais bei grietine? Tai čia yra jis, būtent toks, kokį gamino močiutė. Tobulai skanu ir niekada nenuvilia!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • švieži grybai: 500 gramų
    • sviestas: ~2-3 valgomųjų šaukštų
    • bulvės: 500 gramų
    • svogūnai: 1
    • grietinė: 1 stiklinės
    • druska

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia bulves uždedame virti viename puode.
  2. 2. Tada gerai nuplauname grybus, jeigu jie dideli - supjaustome.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet keptuvėje ištirpiname šaukštą sviesto.
  5. 4. Sudedame susmulkintą svogūną ir kepame, kol suminkštėja.
  6. 5. Suberiame grybus, pasūdome ir ant mažos ugnies troškiname, kol išgaruoja skystis.
  7. 6. Po to sudedame likusį sviestą, išvirusias bulves, užpilame grietine ir dar kelias minutes pakaitiname. Lepinamės!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau grybų receptų rasite: Grybų patiekalai.
Virti avinžirniai su grybais
(3)
Vegetariška lazanija su daržovėmis ir grybais
(2)
Grybų ir perlinių kruopų sriuba
(4)