9. Berkite prieskonius, viską užpilkite šlakeliu šalto virinto vandens ir gerai sumaišykite.
10. Kibinų formavimas: Tešlą išimkite iš šaldytuvo ir iš jos formuokite vienodo dydžio rutuliukus.
11. Juos kočiokite, dėkite šaukštą įdaro ir formuokite kibinus.
12. Kibinų kraštus gerai užspauskite, kad kepant neišbėgtų riebalai.
13. Suformuotus kibinus dėkite ant sausos (riebalais neišteptos) kepimo skardos, taip, kad tarp jų pasiliktų maždaug 2 centimetrų tarpeliai, nes kepdami kibinai šiek tiek plėsis ir gali sukibti!
14. Likusį kiaušinio trynį išplakite su šlakeliu vandens ir gautu mišiniu aptepkite kibinų paviršių.
15. Kibinus kepkite orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje maždaug 25-30 minučių. Lepinkitės!
16. Rekomendacija: Daugiau kibinų receptų rasite: Kibinai.
Edita
Atsakyti
Greta Balseviciute
Atsakyti
Janina
Atsakyti
Nijolė
Atsakyti
Lina
Atsakyti