1. Pirmiausia kiaulieną supjaustome šiaudeliais, užpilame vandeniu, dedame druskos, lauro lapą bei pipirų. Nuverdame per du kartus, kad sultinys gautųsi skaidrus.
2. Tada išvirus mėsai, išimame pipirus, lauro lapą. Pilame sojos padažą, žuvies padažą, cukrų, actą, dedame susmulkintą česnaką ir imbierą. Būtinai ragaujame. Actą aš patarčiau pilti po truputėlį, nuolatos paragaujant. Pavirus 5 minutėms, kuomet išsiskleis česnako bei imbiero aromatai, stiklinėje išsiplakame kiaušinį bei maža srovele supilame į sriubą, nuolatos maišydamos šakute, kad gautųsi lyg siūlai.
3. Pavirus dar porą minučių, supilame į sriubą krakmolo/vandens mišinį, maišome, kol užvirs, užvirus išjungiame ugnį, uždengiame dangčiu bei po poros minučių pilstome į lėkštes.