1. Iš pradžių į pašildytą pieną suberkite mieles, žiupsnelį cukraus bei 3 valgomuosius šaukštus miltų. Išmaišykite.
2. Tešlos viršų apibarstykite miltais, šiltai uždenkite bei palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Reklama
3. Per tą laiką pasiruoškite įdarą. Svogūną bei mėsą sumalkite, įberkite mėgstamų prieskonių ir viską gerai išmaišykite.
4. Tuomet tešlą išplakite, suberkite likusius miltus, druską bei ištirpintą sviestą. Dar paminkius, kai tešloje atsiranda oro puslelių bei ji nebelimpa prie rankų, paviršių sulyginkite ir uždenkite rankšluosčiu. Pastatykite tešlą šiltai bei leiskite gerai iškilti. Iš tešlos formuokite maždaug piršto ilgio lazdeles. Į jų vidų dėkite pasiruošto mėsos įdaro bei užspauskite kraštus.
5. Po to bandeles sudėkite ant kepimo skardos, aptepkite kiaušinio tryniu bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį. Skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau bandelių su mėsa receptų rasite: Bandelės su mėsa.
Dalia
Labai skysta tesla, nelabai isivaizduoju kaip is jos pyragelius padaryti
Atsakyti
Dalia
Atsakyti
Vyras