Klasikinis kiaulienos karbonadas – tai sotus ir skanus patiekalas, puikiai tinkantis tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Kiaulienos karbonadas išmušamas, apvoliojamas džiūvėsėliuose ir iškepamas iki auksinės, traškios plutelės, išlaikant mėsą sultingą viduje.
Šalia patiekiamos bulvių salotos suteikia patiekalui gaivos ir puikiai subalansuoja mėsos sodrumą. Bulvių salotos dažniausiai ruošiamos su raugintais agurkais, svogūnais ir gardžiu majonezo arba grietinės padažu, kuris viską sujungia į kreminį ir aromatingą garnyrą. Šis klasikinis derinys yra puikus skonių balansas, kurį pamėgs visi.
Redaktorės Vaidos komentaras - recepte nurodytas klasikinis karbonadas, tačiau tokiu pačiu būdu galima kepti ir vištienos kepsnius. O bulvių salotas gardu valgyti ir vienas. Aš mėgstu jas papildyti virtais kiaušiniais ir kartu su majonezu įmaišyti šaukštą grietinės. Jokiu būdu negalima pamiršti krapų!