Koldūnų apkepas su sūriu orkaitėje

2018-12-11 Autorius WorldRecipes.lt

Koldūnų apkepas su sūriu orkaitėje
Toks koldūnų apkepas yra labai skanus, greitai pagaminamas ir itin patogus. Didžiąją dalį darbo už Jus atliks orkaitė, tad nereikės sukinėtis prie puodų ir tą laiką galėsite paskirti tik sau. Tad rekomenduoju būtinai pamėginti pasigaminti, esu tikra, kad šis patiekalas Jūsų nenuvils. Skanumėlis!:)

Ingredientai

    • koldūnai: ~1 kilogramo (kokius tik mėgstate)
    • pomidorų pasta: pagal skonį (kečupas netinka)
    • švieži špinatų lapai
    • mocarela: 3 rutuliukų
    • kietasis sūris: 200 gramų (naudojau "Džiugą")
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • paprikos: 1
    • vyšnininiai pomidoriukai: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių koldūnus virkite taip, kaip nurodyta ant pakuotės, tik laiką mažinkite perpus.
  2. 2. Tuo tarpu, kol verda koldūnai, susipjaustykite daržoves, mocarela. Susitarkuokite sūrį. Koldūnams apvirus, viską sudėkite į skardą pašlakstytą alyvuogių aliejumi, ten suverskite koldūnus, apšlakstykite taip pat aliejumi bei kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Po to ištraukusios kepimo skardą apipilkite viska pomidorų pasta, sudėkite daržoves, sūrius ir špinatus. Viską išmaišykite bei kepkite dar maždaug 15 minučių. Patiekite ir skanaukite!
  5. 4. Pastebėjimas: Jeigu esate tikras sūrio mėgėjas, tai siūlyčiau įtarkuoti dar ir lydyto, kad viskas tiesiog tystų.
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau koldūnų apkepų receptų rasite: Koldūnų apkepai
Koldūnų apkepas su sūriu orkaitėje
Makaronai kreminiame sūrio ir tuno padaže
(5)
Makaronai su tunu ir porais
(1)
Lęšių troškinys su mėsa ir daržovėmis
(3)