Korėjietiški burokėliai – užkandis be konkurencijos

2019-08-25 Autorius WorldRecipes.lt

Korėjietiški burokėliai – užkandis be konkurencijos
Toks užkandis gali tapti jūsų virtuvės hitu. Gaminamas iš burokėlių, todėl yra tikras vitaminų lobis.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • nevirtų burokėlių: 3
    • svogūnų: 1
    • česnako: 3 skiltelių
    • kalendros sėklų: 1 arbatinio šaukštelio
    • maltų raudonųjų pipirų: 0,5 arbatinio šaukšto
    • acto: 1 valgomojo šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia nevirtus burokėlius sutarkuojame, šiek tiek pasūdome ir pilame actą.
  2. 2. Paliekame marinuotis maždaug 2-3 valandoms, paskui nupilame atsiradusias sultis.
  3. Reklama
  4. 3. Svogūną pakepame aliejuje iki tamsiai geltonos spalvos ir išimame iš keptuvės (jis mums daugiau nereikalingas).
  5. 4. Reikia apšlakstyti šiuo aliejumi, dar šiltu, mūsų marinuotus burokėlius bei iškart pridedame susmulkintus česnakus (geriau išspaustus), raudonus pipirus ir maltas kalendrų sėklas.
  6. 5. Galite dar įdėti labai mažai cukraus ryškesniam skoniui.
  7. 6. Pastebėjimas: Šį receptą radau youtube, tai prisegu ir video pagal kurį gaminau. Video rusų kalba.
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau burokėlių receptų rasite: Burokėlių receptai.


Saldžiarūgščiai burokėliai
(23)