kajeno pipirų arba čili milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
maltas imbieras: 0,5 arbatinio šaukštelio
malti juodieji pipirai: 0,5 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių morkas nuskuskite bei sutarkuokite specialia tarka plonais šiaudeliais. Tada česnako skilteles išspauskite į morkas, sudėkite svogūną, supilkite actą bei prieskonius. Viską labai gerai permaišykite.
2. Tuomet aliejų įkaitinkite iki rūkimo bei supilkite į morkas, viską dar kartą gerai permaišykite ir šiek tiek paslėgusios statykite į šaldytuvą visai parai arba bent nakčiai. Mėgaukitės!
Reklama
3. Pastebėjimas: Tobulas gardumynas garnyrui prie mėsos, vištienos arba tiesiog kaip užkandis.
4. Rekomendacija: Daugiau morkų salotų receptų rasite: Morkų salotos.