Viena skanesnių (o man gal ir pats skaniausias) būdų paruošti troškintus kotletus. Kadangi aš labai mėgstu bulves, tai šiame patiekale man yra viskas ko reikia labai skaniems pietums. :)
1. Iš pradžių maltą mėsą sumaišykite su visais pirminiais nurodytais ingredientais (morkas bei bulves sutarkuokite).
2. Formuokite norimo dydžio kotletus.
Reklama
3. Tada apkepkite keptuvėje, su šlakeliu aliejaus.
4. Tuomet morkas sutarkuokite burokinės tarkos pagalba.
5. Bulves nuskuskite.
6. Bulves supjaustykite stambiais kubeliais.
7. Po to dėkite į puodą apkeptus kotletus sluoksniais su bulvėmis bei morkomis. Užpilkite vandens (kad vos apsemtų viršų) bei troškinkite maždaug 20 minučių. Supilkite grietinę.
8. Pabaigoje padarykite padažą - stiklinėje vandens išmaišykite miltus, ir supilkite į verdančius kotletus bei maišykite tol, kol padažas sutirštės. Skanaukite!