1. Iš pradžių žuvį supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais.
2. Tada pabarstykite druska, juodaisiais pipirais bei Provanso žolelėmis, truputį įtriname.
Reklama
3. Sudėkite į indą, užberkite rausvuosius pipirus bei užpilkite citrinų sultis.
4. Palikite, kad pasimarinuotų bent 60 minučių.
5. Tuomet kepkite ant grotelių virš žarijų arba orkaitėje (mes šį kartą kepemė ant grotelių). Skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.
Rolandas
Eina sau!!! Nuostabus lašišos marinavimo būdas. Iš tikrųjų esame begalę lašišai marinatų išbandę, bet šitas nustelbia visus kitus. Rekomenduojam visiems išbandyti!
Atsakyti
Rolandas
Atsakyti