Lašiša, kepta ant grotelių, marinuota su Provanso žolelėmis ir rausvaisiais pipirais

2018-04-03 Autorius SP Receptai

Lašiša, kepta ant grotelių, marinuota su Provanso žolelėmis ir rausvaisiais pipirais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • lašišos filė: 1 kilogramo
    • Provanso žolelės: 4 arbatinių šaukštelių
    • rausvieji pipirai: 4 arbatinių šaukštelių
    • šviežiai malti juodieji pipirai
    • druska
    • citrinos sultys: iš 1,5 vnt.

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių žuvį supjaustykite kepsnio dydžio gabaliukais.
  2. 2. Tada pabarstykite druska, juodaisiais pipirais bei Provanso žolelėmis, truputį įtriname.
  3. Reklama
  4. 3. Sudėkite į indą, užberkite rausvuosius pipirus bei užpilkite citrinų sultis.
  5. 4. Palikite, kad pasimarinuotų bent 60 minučių.
  6. 5. Tuomet kepkite ant grotelių virš žarijų arba orkaitėje (mes šį kartą kepemė ant grotelių). Skanaukite!
  7. 6. Rekomendacija: Daugiau lašišos receptų rasite: Lašišos receptai.

Rolandas

Eina sau!!! Nuostabus lašišos marinavimo būdas. Iš tikrųjų esame begalę lašišai marinatų išbandę, bet šitas nustelbia visus kitus. Rekomenduojam visiems išbandyti!
Atsakyti
Lašišos kotletai su manais
(2)
Lašiša įdarytas prancūziškas batonas
(19)
Skaniausia kepta lašiša su avokadų padažu
(1)