1. Pirmiausia įpinatus pakepkime ant sviesto ir sudėkime traiškytą česnaką bei pagardinkime prieskoniais. Tada atvėsinkime.
2. Į špinatus sudėkime kiaušinio trynius. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakime iki standžių putų. Tada baltymus atsargiai įmaišykime į špinatus.
3. Tuomet visą špinatų masę supilkime į kepimo popieriumi išklotą skardelę. Kepkime iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Vėl atvėsinkime.
4. Po to tepamą sūrelį sumaišykime su traiškytu česnaku bei krapais.
5. Galiausiai ant atvėsusio omleto užtepkime paruoštą sūrelį. Išdėliokime mažus rūkytos lašišos gabalėlius ir susukime vyniotinį. Jį ivyniokime į maistinę plėvelę ir padėkime į šaldytuvą bent porai valandų sustingti. O dabar jau galime mėgautis nepakartojamu skoniu!