Lietiniai su lašišų įdaru

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Lietiniai su lašišų įdaru

Ingredientai

    Įdarui:
    • rūkyta lašiša arba marinuota lašiša: 100 g
    • svogūnai
    • tepamas sūrelis: 150 g
    • grietinė: 100 ml
    • citrinos sultys: 2 šaukštai
    • muskatai: žiupsnelis
    • druska
    • malti pipirai
    • šviežios petražolių šakelės arba svogūnų laiškai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Juostelėmis supjaustytą lašišą pašlakstykite citrinų sultimis.
  2. 2. Smulkiai sukapokite svogūną, dėkite į sietelį ir perliekite verdančiu vandeniu. Gerai nuvarvinkite, sumaišykite su sūreliu ir grietine, pasūdykite, gardinkite muskatais, pipirais.
  3. 3. Šiltą lietinį dėkite į nedidelį dubenėlį, ant viršaus tieskite lašišos juostelių, krėskite šaukštą sūrelio ir grietinės kremo ir petražolių šakele ar svogūno laišku blyną suriškite.
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau lietinių receptų rasite: Lietinių receptai.

Monika

Neee... na visokiausiu esu prigalvojus patiekalų, bet kad lietinius su taip mėgstama lašiša pasigaminti, nei sekundei nebuvau susimąsčius. Nepakartojamas skonis!!! Ačiū už, atrodo paprasta, bet neprasta idėją;)
Atsakyti
Mini blynai pusryčiams
(10)
Bulviniai blynai su mėsa iš šviežių bulvių
(1)
Žuvies blynai
(2)