Liulia kebabai

2018-04-02 Autorius SP Receptai

Liulia kebabai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • malta mėsa: 500 gramų
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto
    • kuminas: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • kalendra: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių maltą mėsą sumaišykite su sutarkuotu svogūnu, krakmolu ir prieskoniais.
  2. 2. Gerai išminkykite.
  3. Reklama
  4. 3. Tada iš gautos masės suformuokite rutulius (iš nurodytų kiekių gaunasi maždaug 10), juos dėkite į šaldytuvą bei palaikykite mažiausiai 30 minučių.
  5. 4. Po to per mėsos rutulį verkite vandenyje išmirkytą medinį iešmuką bei suformuokite dešrelę.
  6. 5. Kepkite orkaitėje, nustačiusios grilio režimą, maždaug 20 minučių.
  7. 6. Paskui patiekite su ryžiais, orkaitėje (arba grilyje) keptais pomidorais, svogūnais ir pomidorų padažu. Skanaukite!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau kebabų receptų rasite: Kebabai.
Maltos mėsos kukuliai pomidorų padažo - grietinės padaže
(27)
Skanus padažas balandėliams
(3)