1. Iš pradžių vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais, pailgais gabaliukais, pabarstome druska bei pipirais ir apkepiname ant trupučio aliejaus, bebaigiant kepti vištienai įdedame trintą česnaką. Išimame iš keptuvės ir padedame šiltai.
2. Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepiname susmulkintą šalotinį svogūną ir susmulkintus pievagrybius, paskui supilame grietinėlę, suberiame prieskonius, jeigu mėgstate galima įberti čiobrelio, patroškiname kol grietinėlė sutirštės. Per tą laiką išverdame makaronus.
Reklama
3. Po to makaronus sumaišome su padažu, dalimi kepintos vištienos ir kapotomis petražolėmis. Paruoštus makaronus padaliname į 2-3 porcijas, ant viršaus uždedame likusią vištieną, petražoles ir užtrupiname ožkos sūriu, tuoj pat patiekiame. Skanaujame!